Ikea keuken Duktig

Toen mijn kinderen klein waren, had ik mijn woonkamer vol met kleurrijke en luidruchtig speelgoed. Geen oppepper voor je interieur. Nu mijn kleindochter is geboren, ga ik dit anders doen. natuurlijk zal er speelgoed in huis komen, maar wel in stijl.

Elk kind heeft wel een kinderkeukentje. De meeste ouders gaan voor de speelkeuken van Ikea; de Duktig. Ondanks dat het geen lelijk plastic ding in primaire kleuren is, is deze basic. Gelukkig kan je zelf aan de slag om deze keuken te pimpen zodat hij er niet alleen leuk uitziet, maar ook netjes past bij de rest van je interieur of de speelhoek. 

Duktig €79,90 Ikea

Ik ga aan de slag met de Duktig wanneer mijn kleindochter 1 jaar wordt, wat een leuk persoonlijk kado !Ik kijk er echt naar uit om met verf, behang, handvatjes en goud aan de slag te gaan. Tot dan kijk ik mijn ogen uit op Pinterest naar voorbeelden. Hier alvast mijn inspiratie:

Heb jij zelf ook een Duktig gepimpt? Wil je mij hiermee inspireren? Stuur mij dan jouw foto’s via mail toe. Dan post ik ze hier met jouw naam. XX

error0
fb-share-icon0
Tweet 20

Aanbevolen artikelen