Welkom lieve Chavell

Ik ben weer een trotse tante geworden van een geweldig lief neefje! Hij heet Chavell Ayvarro en is klein, donker en schattig. Het was een spannende week, aangezien mijn schoonzus al over de uitgerekende datum was. Zij was het meer dan zat en ik zat steeds op mijn telefoon te kijken of er al leuk bericht kwam. Veel leuke berichten, maar niet dat ‘het zover’ was..

Gelukkig kreeg ik donderdagmiddag bericht van mijn broer, dat ze in het ziekenhuis waren. Spannend, hij komt eraan. Na het avondeten nog geen bericht, na de koffie ook niet en toen ik bijna richting bed wilde gaan kreeg ik bericht dat hij eindelijk was geboren. De bevalling was erg zwaar en lang geweest. De kleine man kon niet door goed door het geboortekanaal, mijn schoonzus was na een uur persen uitgeput en hij had in het vruchtwater gepoept. Hij werd uiteindelijk met een vacuümpomp gehaald.

 

Herinneringen aan mijn eigen bevallingen kwamen weer terug. Inmiddels jaren terug, maar dan lijkt het alsof het gisteren was. Bij de bevalling van mijn dochter bijna 19 jaar geleden, had ik ook 1,5 uur geperst, ontlasting in het vruchtwater, hechtingen,uitgeput, hevige nabloeding, en weeën-storm.  Alsof je de pijn, die je snel vergeet , weer bijna voelt. AU! Met mijn jongens gingen de bevallingen sneller. Onze oudste zoon had de navelstreng om zijn nek. Wat een spanning voelden we. Gelukkig was alles prima met de kleine inmiddels grote jongen. Ook herinneringen kwamen boven toen mijn kinderen nog zulke kleine voetjes & handjes hadden, mini-kleertjes droegen (waar je aaah & oooh van zegt) en een heerlijke babygeur om zich heen hadden. Wat mis ik dat soms…

Gelukkig mag ik nu genieten van dit kleine mannetje. Dubbel geluk, dat ook mijn andere schoonzus ook een baby verwacht deze  aankomende lente. Leuk dat ik het geslacht al weet, dat scheelt met shoppen. its a…girl!

Heb SNUF laten haken voor mijn aanstaande nichtje:lekker roze!

Elke dinsdag komt ze bij mij, als ik op ga passen. Dan kan ik een hele dag genieten van kleine voetjes&handjes, minikleertjes en babygeur..kan niet wachten.

cropped-cropped-Collage-2017-03-19-21_11_45-1.jpg

 

 

 

 

error0
fb-share-icon0
Tweet 20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *