Vloggen als een Twentse boerindo.

Ik zou dolgraag mijn blog naar een wat ander niveau brengen. In mijn ogen is dat door te vloggen.

Ik probeer te bloggen, alsof ik met iemand aan het kletsen ben.  Om met bloggen een standpunt, een idee of een onderwerp over te brengen, ben je wel meer beperkt doordat je alleen je woorden en foto’s kan gebruiken. Met vloggen is dit  uitgebreider. Je ziet me dan letterlijk ‘kletsen’ met daarbij mijn gezichtsuitdrukkingen, mijn toon en natuurlijk een realistische kijk in mijn leven. Ik had daarom besloten om per januari 2018 mijn eerste vlog uit te brengen.

Ik heb drie vlogs gemaakt. De eerste ging over een DIY project, de tweede over mijn make-up en de laatste over opvoeden. Ik heb er geen van deze vlogs aan iemand laten zien. Wat een totale afgang!

Wat er uit mijn mond kwam was een vreemde stem, die totaal niet op de mijne leek met een ontzettend Twents accent!

Hallooooooooooooo ik ben Shannon uut Hengeloooooooooo!

Ik was echt een Twenste boerIndo. Bovenop mijn Twentse accent moest mijn tekst tig keer over. Ik probeerde te kletsen maar zei regelmatig euh of ik sprong van de hak op de tak. Na de zoveelste opname ging  de tekst inclusief het Twentse accent ( dit kan ik echt niet veranderen) eindelijk vloeiend.

 

Alle vloggers zien er mooi uit. Denk aan  Monica Geuze: zelfs in pyama in bed is ze nog mooi. Geen vogelnest op haar hoofd van het slapen, geen kwijl langs haar mond, geen flanellen gekreukte pyjama. Zoals ook de vriendin van die Enzo Knol, zag er mooi uit, terwijl ze zat te huilen omdat hun verkering uitging. Ze blijven knap en glamourous! Wanneer ik met tranen op  een video sta, zijn mijn ogen knalrood en opgezwollen, mijn make-up uitgelopen en snotbellen gaan in en uit mijn neus. Voor mijn eigen vlogs had ik me zo mooi mogelijk opgemaakt. Echt mijn best gedaan voor een doordeweekse dag. Ik had geprobeerd de best lichtinval te hebben, en op een juiste plek te zitten. Alles werkte absoluut niet: ik zag er gewoon niet mooi uit.

De optelsom van Twenstse boerindo zonder glamouruitstraling, maakte dat ik mijn vlogs heb gewist. Ik ga maar even door met bloggen, zodat ik zogenaamd in ABN kan zeggen Hallo ik ben Shannon uit Hengelo en ik filters kan gebruiken voor de foto’s. Per  januari 2019 zal ik mijn eerste vlog uitbrengen! Als ik durf..

 

 

 

 

error0
fb-share-icon0
Tweet 20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *