Streetstyle Appie

a3b1c3c63aaa4ca90d576c3cf6d6ff23

a3b1c3c63aaa4ca90d576c3cf6d6ff23

Ik heb altijd een beetje aparte stijl gehad. Alles moet net ietsje anders zijn. Mijn huis, mijn auto, mijn  uiterlijk. Dit begon al op de middelbare school. Ik was, net als elke puber, aan het ontdekken wie ikzelf was. Ik had een BFF, die net als ik, een beetje apart was. We keken naar catwalk-shows en verslonden de modebladen. We probeerden die catwalkstijl ‘na’ te doen, door op het Waterlooplein kochten we tweedehands jurkjes en hoeden. Mijn vriendin werkt nu in de modewereld als styliste. Ik kijk altijd kwijlend naar haar instagramfoto’s, waar ze in (vintage) design-outfits op een fashionevent in Dubai staat. WAUW!

Ik woon nog steeds in Twente (niets negatiefs aan, want ik ben hier erg gelukkig). Het punt is dat Twente niet echt een platform geeft, om rond te lopen in een aparte outfit. Ooit ben ik met een hoed naar de Appie gegaan om boodschappen te doen. Iedereen keek me aan maar zei niks. Ik durfde hem hierna niet vaak meer op te doen, zonder me ongemakkelijk te voelen.

dames-2016-supertrash-zwart-hoeden-mutsen-hoed-holly-beads-accessoires-hoeden-mutsen-56hp
Mijn hoed….

Om mij heen zie ik  veel gemakkelijke outfits, bij vrouwen van mijn leeftijd. Zoals fleecevesten. Lekker comfi voor op de bank als je ongesteld bent, maar meer niet. En zelfs de vrouwen met ‘geld’, dragen ook ‘gemakkelijk, maar dan met het Gaastralabel.

Natuurlijk moet iedereen aantrekken waar we ons goed in voelen. Zullen we dan nu afspreken, dat we elkaar in de Appie niet meer aanstaren, wanneer jij in je rode fleecevest (die je man ook heeft in maat XL) en ik in mijn bontjas en knalgroene plooienrok misschien zelfs met hoed , de boodschappen afrekent?!

Hieronder mijn favoriete aparte outfits, die voor de echte fashionista’s vast sooo 2015 zijn.

error0
fb-share-icon0
Tweet 20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *