Helaas zitten de spijkerbroeken die ik nog had van vroeger, nu niet meer zoals het hoort te zitten. In de meeste zou ik niet eens meer in passen. Kunnen ze met moeite wel dicht, dan hangt er een rol vet over het randje. Net zoals een muffin.

foto Amazon.com: Fred MUFFIN TOPS

Een niet belangrijk punt is dat de spijkerbroek  zo perfect moet zitten dat je er van achteren ook leuk uitziet. Men kiest vaak voor een te strak model, omdat je denkt er dan mooier of slanker uitziet. Niets is minder waar! Wanneer de achterzakken zo strak zitten, dat ze er bijna afschuren, lijkt je achterwerk juist dikker. Te strak, betekent ook dat je constant moet trekken aan je broek omdat het anders je bilspleet in verdwijnt. Dit staat niet echt aantrekkelijk. Ik draag daarom steeds meer shirts en tops met een langere achterkant, om mijn billen te verbergen.

Maar niet getreurd! Er zijn Spijkerbroeken voor mama’s op de markt. Deze mom jeans zitten heerlijk en ik hoef mijn achterwerk er niet in te verbergen. Hoe draag ik mijn Mom jeans? Ik heb een mom jeans van de H&M. (de prijs weet ik niet meer helaas) Deze heeft scheuren en gaten. Ik draag het daarom met een zijden blouse en hakken. Natuurlijk is het mogelijk om het met een casual top te dragen, maar ik hou van het contrast tussen stoer&chique. Dat geeft toch een meer volwassen (mom) maar hippe uitstraling!

 

 

 

Deze spijkerbroeken voor mama’s, oftewel Mom jeans zijn voor ons dus perfect, toch is het belangrijk dat je je goed laat adviseren over de juiste maat. Een goede spijkerbroek is net als een goede B.H; je wilt dat het precies om je rondingen valt, zonder dat het allemaal gaat hangen, maar dat het je rondingen lift en..natuurlijk dat het lekker zit.

Veel draag plezier!

error0
fb-share-icon0
Tweet 20