Picknicktafel

picknicktafel

We hebben een heerlijke loungeset in de tuin. Het ‘loungen’ gaat perfect, maar dineren is een probleem. Het bord-op-schoot-diner kan af en toe, maar ik hou er van om de tafel te dekken met leuk servies en houten serveerschalen. lekker lang tafelen buiten is toch heerlijk? Er moest dus een eettafel met stoelen komen. We hebben rondgekeken en onze keus is gevallen op een picknicktafel. Ik begrijp dat je direct denkt aan de campings of zwemplassen. Hij heeft zo’n verkeerd imago gekregen door de gezinnen die eraan zitten met natte zwemkleding, boterhamzakjes en pakjes Wicky aan zo’n tafel zitten. Het is ook altijd zo dat als jij er met je gezin wilt gaan zitten, de bankjes plakkerig aanvoelen.Dit komt door de Wicky-pakjes die er nog liggen, met een horde aan wespen erop. Of rondom de picknicktafels liggen vaak uitgedrukte sigaretten. De picknicktafel kan ook stijlvol staan!

Mijn man heeft het in mijn favoriete combinatie (naturel) hout met wit gebeitst. Ik heb er bijpassende houten stoelen bijgezet voor extra zitplaatsen. Grijsblauwe kussens, plaids en vazen maken het een stijlvol geheel. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten picknicktafels te koop. Voor elke tuin is er een picknicktafel te vinden. Niet alleen in verschillende kleuren, maar ook in stijl en materiaal is er veel diversiteit. De picknicktafel is terug van weggeweest!

Wil je deze zomer ook heerlijk kunnen eten op nostalgische wijze? Dan deze tip:

Picknicktafel Simone zorgt voor een moderne uitstraling door zijn mooie grijs/ witte kleur samenstelling. je hoeft hem dus niet te beitsen, wat weer tijd scheelt. De bank is gemaakt van Noord-Europees Grenenhout en FSC100% gecertificeerd.

Picknicktafel Simone

€169,- bij Leen Bakker

error0
fb-share-icon0
Tweet 20

Aanbevolen artikelen