Mooi rood is niet lelijk!

Shoppen bij de Kringloop: 1.

Mijn kledingstijl is niet in woord te omschrijven.  Ik kleed me echt hoe ik me voel; soms relaxed in een joggingsbroek met shirt. Maar dan opeens is het thema vrouwelijk&verzorgd en lak ik mijn nagels, pak de stijltang van mijn dochter, doe een leuk jurkje aan. Als je toch een woord zou moeten kiezen,om mijn kledingstijl te omschrijven is het ‘Anders’. Ik hou wel van ‘anders‘ maar niet ‘anders‘ als in gothic. Gewoon net iets gedurfder,dan de plaatselijke fleece-trui of legging-onder-spijkerrok. (kan echt niet sorry)

Ik vind het daarom leuk om bij de kringloop of rommelmarkt te snuffelen naar unieke items. Koningsdag is ideaal! Ga niet naar de kringloop om de prijs, want de plaatselijke kringloop van ons, zijn de prijzen soms boven of gelijk als bij een H&M of Primark. Ga ernaartoe om iets unieks te scoren en om mee te werken aan recyclen. Hoe vaak ik met een volle auto naar de kringloop rij, even naar binnen loop om te snuffelen en met een volle doos weer thuis kom…te vaak. Ik recycle dus gigantisch! 🙂

CollageMaker_20170514_111028984

Mijn mooiste item die ik van de kringloop heb is een omajurk in het knalrood. Ik schaamde me een beetje toen ik de omajurk in de hand had en een aantal vrouwen mij vreemd aankeken. Maar toen ik hem aanhad, zat hij als gegoten. €14,50 heb ik ervoor betaald. Steeds als ik hem aan heb, krijg ik complimentjes want de jurk valt wel op. Ik draag er knalrode lippenstift bij om het effect nog dramatischer te maken.Wat vinden jullie?

 

Dus stop even bij het rek omajurken wanneer je naar de kringloop gaat. Veel omajurken zijn wat aan de grote kant, maar dat geeft niks; met een leuke riem kan het geweldig hip staan. Gewoon passen dames!

TIP: Wil je niet naar de kringloop? Duur? Vies? Schaamte? Kriebelig?Stoffig? Te ver? Kijk dan bij je oma in de kast voor een leuke jurk.

 

cropped-1489954323471.jpg

error0
fb-share-icon0
Tweet 20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *