Oud voelen

Elke dag ben ik  bezig met SDLIFESTYLE BLOG (love it). Zo was ik laatst een pagina over mijzelf aan het maken. Ik vond het wel grappig om foto’s van mijn favorieten erbij te plaatsen. Zo zien de lezers  in 1 oogopslag waar ik van hou. Een van mijn favoriete bezigheden is, series kijken op Netflix. Ik ben gek op:

maar er is nog veel te zien, dus er zullen vast nog meer favoriete series aan de lijst toegevoegd worden. Lekker chillend op de bank deze series kijken, met een zak LAYS patatje joppie op de bijzettafel. Ik had een foto gevonden om op mijn introductiepagina zie Over SD te zetten, van mijn deze favo bezigheid:

maxresdefault
Mijn favoriete hobby

 

Een tijd later ontvang ik deze appberichten van mijn kinderen:

cats.jpg

 

Watte?! Dit is echt verbijsterend, netflix &…seks?! (Tegelijkertijd? Hoe volg je je favo serie dan? Beter Netflix & afterchill toch? ) Mijn dochter zei me, dat deze uitspraak een uitnodiging is voor seks. Ahaa…nooit aan gedacht, nooit achter gezocht.

En ja daar kwam het. het komt ook altijd, wanneer je net lekker in je vel zit: Een moment dat je een spiegel voor krijgt gehouden. Een moment dat je beseft dat je OUD bent! (Die momenten komen steeds vaker helaas) In mijn hoofd ben ik nog precies zoals toen ik 15 jaar was, alleen in een andere vorm gegoten. Wat ronder en wat slapper hier en daar, maar verder compleet  gewoon hetzelfde. Op zulke momenten, realiseer ik mij, dat ik toch echt een volwassen moeder ben van kinderen. En dat wanneer het 7 december is, ik elk jaar dichter bij de 50 kom. Daarna 60 en daarna…

Je weet dat je OUD(er) bent wanneer…

 • Je niet alle artiesten meer kent die op RADIO538 voorbij komen. Ik bedoel dus niet Beyonce of Bruno Mars, want die kent iedereen, maar die anderen…ja zoals wie?
 • Je moet vragen hoe je nieuwe telefoon werkt, aan je 14-jarige zoon.
 • Je niet later dan 22.30 uur naar bed moet, omdat je ogen al dichtvallen en de volgende dag brak bent.
 • Op een zaterdagavond je het liefste op de bank hangt met (netflix) hapjes..
 • Je met voetbal of andere sport ,tegen de jonge jongens , niet meer de coole acties kan uitvoeren zoals toen.
 • Je ‘uitslaapt’ tot maximaal 9 uur.
 • Je niet altijd begrijpt wat de afkortingen en opmerkingen betekenen op social media. Zoals Broer? Fakka? 
 • Je niet weet hoe je snapchat of ASK.FM werkt.
 • Je’ uitgaan’ ziet, als gezellig uiteten gaan met vriendinnen.
 • Je denkt dat je hip gekleed bent, maar bij het ontbijt, wordt je uitgelachen door je kinderen . (a wanne-be-teen)
 • Je hot chocolate besteld op het drukke terras, i.p..v een Baco
 • Je gaat wandelen met z’n tweeën dus ook zonder hond!

Ik hoop dat mijn kinderen genieten van het jong-zijn. Heerlijk toch? Energie voor 10, mooie kansen, alles is nog open. Ik ga lekker genieten van mijn kinderen en het proces ouder-worden, want tja ik kan niet altijd klein blijven…jammer genoeg.

17629727_1434444676630620_4222393596410158023_n
Veel liefs Shannon
error0
fb-share-icon0
Tweet 20

2 Reacties

 1. Zo ontzettend leuk om je blogs te lezen. Helemaal omdat ik zelf 40+ ben.
  Allemaal zo herkenbaar.

  1. Wat een leuke reactie Jose! Dankjewel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *