FAMILIE MIJZELF

Een zonnige meivakantie

PhotoGrid_1525534311691

Wat is het warm in Nederland. De kinderen hebben meivakantie,dus alles mag en kan rustig ‘an.. Geen volle wasmanden met veel, heel veel voetbalkleding. Geen ontbijttafel klaarzetten: De kinderen worden pas rond lunchtijd wakker en smeren zelf een boterham of pakken een kom met melk en Tresor (een soort cornflakes die gevuld zijn met chocolade). Laatst vroeg iemand mij ‘of ik ze niet gewoon vroeg uit bed moet halen?’ Ja dat zou ik moeten, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik geniet van de rustige ochtenden alleen. Gewoon wakker worden met een kop koffie, journaal kijken en in alle rust klaarmaken voor de dag. Ze staan doordeweeks om 6 uur op, gaan naar school, trainen en werken. Lekker uitslapen mag ook wel een keer.

Met andere woorden Ik geniet. Met mooi weer voelt het leven toch anders. Het voelt vrijer, relaxter en positiever. Wat heb ik gedaan deze vakantie? Behalve uitrusten, veel in de tuin rondhangen en ijsjes eten?

 

 

 

 

 

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon0
Tweet 20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *