Een ster voor de Ster

De Ster in Borne is gezellig en uniek, maar ik had er helaas nog nooit van gehoord in alle jaren dat ik hier in Twente woon. Onze jongste zoon volgt de opleiding MZ en kreeg een stageplek toegewezenals begeleider bij de Ster.

De Ster bestaat uit een lunchcafé en een atelier en biedt wekelijks zinvolle dagbesteding aan ongeveer 20 medewerkers. Door de combinatie van creativiteit en horeca kunnen medewerkers afwisselend in de keuken, het atelier of de bediening werken.

Het café is in 2014 gestart door Bernadet Wieffer. Vrijwel dagelijks werd zij als ouder van een kind met een beperking geconfronteerd met alle veranderingen binnen de wet en regelgeving in de zorg.

Bernadet: “Het is mijn ideaal om me in te zetten voor zinvolle, kleinschalige en persoonlijke begeleiding. Ik wil onze medewerkers zelfvertrouwen  geven en ze helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Gelukkig heb ik zeer gemotiveerde begeleiders naast mij, die dezelfde gedrevenheid, ambitie, creativiteit en toewijding hebben.”

De Ster is iedere werkdag geopend van 9 tot half 5. In overleg kunnen ze ook buiten onze openingstijden een feestje of High Tea organiseren.

Ook zin om in een supergezellige setting een versgebakken taartje te eten? Hieronder de contactgegevens.

De Ster
Marktstraat 16b
7622 CR Borne

Tel.nr: 074-8532220
Emailadres: info@de-ster-borne.nl

error0
fb-share-icon0
Tweet 20

Aanbevolen artikelen